GREENTRAC JOURNEY-X 175/70 R13 82H

Asszimmetrikus mintázat kialakítás

A bionikus aszimmetrikus mintázat jó kezelhetőséget és tapadást biztosít

Blokkminta kialakítás

Az erős blokkmintázat javítja a kopásállóságot, miközben biztosítja az autó stabilitását és a vezetés biztonságát.

Hosszú élettartam

A speciális összetételű, továbbfejlesztett vállszerkezet egyenletes kopást és hosszú élettartamot biztosít.

Szilíciumot tartalmaz

A szilíciumbázisú formula kiváló üzemanyagtakarékosságot biztosít és növeli a gumiabroncs teljesítményét vizes útfelületen.

Greentrac
175/70 R13 82H
C1
C
C
AC
70

EU ABRONCSJELÖLÉSI SZABÁLYOZÁS

Az Európai Parlament és a Tanács 1222/2009/EK rendelete alapján, minden 2012 júniusa után gyártott és az EU területén belül értékesített gumiabroncs* esetén 2012. novembertől az értékesítés helyén vagy magán a gumiabroncson címkét kell elhelyezni.

Balra láthatja ehhez a gumihoz az új EU abroncscímkét. Ez nagyon hasonlít a háztartási gépeken, például mosó- vagy mosogatógépeken széles körben használt címkékhez.

További tájékoztatónkat a jelölésekkel kapcsolatban erre a linkre kattintva olvashatja el.

Az új abroncscímkézési előírásokról, valamint a gyakran feltett kérdésekről az Európai abroncs és gumi gyártók szövetségétől (ETRMA) kaphat tájékoztatást.

ETRMA weboldal

* A rendelet hatálya alá tartoznak a személygépjárművek, kishaszongépjárműveket és nagy teherautók abroncsai.

GREENTRAC

Prémium márkanévként a GREENTRAC mérföldkő a Keter portfólióban. Az egyedi minták, az ultrakiváló nedves tapadás és a kiemelkedő sebességi szint mind különlegessé teszi a GREENTRAC-ot. Így válik a GREENTRAC-ból igazi kínai prémium márka. A GREENTRAC csapata évente felkeresi az ügyfeleket, hogy visszajelzéseket kapjanak a gumiabroncsokról. Egy németországi kutatási és fejlesztési út során azt tapasztaltuk, hogy a vásárlók elvárják a kiváló nedves tapadást és a nagy sebességi besorolást. A legtöbb kínai márka azonban nem felel meg ezen igényeknek. De a GREENTRAC figyel a vásárlói igényekre és kiváló minőségű gumiabroncsokat gyárt márka, amelyeket Németországban terveztek.

Akció
most akár
29%
kedvezmény
Akciós ár:
10.249 Ft
8.070 Ft + ÁFA
Eredeti ár: 14.376 Ft
Kedvezmény: 29%
ALACSONY KÉSZLET
db