LAUFENN LK41+ G FIT EQ 165/70 R14 81T

Laufenn
497887
165/70 R14 81T
C1
D
C
AC
70

EU ABRONCSJELÖLÉSI SZABÁLYOZÁS

Az Európai Parlament és a Tanács 1222/2009/EK rendelete alapján, minden 2012 júniusa után gyártott és az EU területén belül értékesített gumiabroncs* esetén 2012. novembertől az értékesítés helyén vagy magán a gumiabroncson címkét kell elhelyezni.

Balra láthatja ehhez a gumihoz az új EU abroncscímkét. Ez nagyon hasonlít a háztartási gépeken, például mosó- vagy mosogatógépeken széles körben használt címkékhez.

További tájékoztatónkat a jelölésekkel kapcsolatban erre a linkre kattintva olvashatja el.

Az új abroncscímkézési előírásokról, valamint a gyakran feltett kérdésekről az Európai abroncs és gumi gyártók szövetségétől (ETRMA) kaphat tájékoztatást.

ETRMA weboldal

* A rendelet hatálya alá tartoznak a személygépjárművek, kishaszongépjárműveket és nagy teherautók abroncsai.

LAUFENN

Laufenn almárkájával a Hankook abroncsgyártó számos különböző abroncsot kínál a modern személyautókhoz és SUV-khez, amelyek a fogyasztók különböző szokásaihoz, és mindenekelőtt az ártudatos sofőrök igényeihez igazodnak. A Laufenn márka minőségi termékválasztékot kínál vásárlóinak, olyan termékeket, melyek megfelelnek a sokféle életstílusnak és teljesítménnyel kapcsolatos elvárásoknak. A Hankook folyamatosan fejleszti Laufenn abroncskínálatát, és célja, hogy újabb és újabb továbbfejlesztett teljesítményű modelleket mutathasson be.
A Laufenn tehergépkocsikra és autóbuszokra tervezett abroncsai kifejezetten a költségtudatos kis flottákat és a másodpiaci vásárlókat célozza meg, akiknek fontos a megbízhatóság és a minőség, amelyet egy elismert, prémium abroncsgyártóval kapcsolatban álló márka biztosíthat. Mindegyik termék újravágható és újrafutózható, mély eredeti futómintázatuk pedig remek futásteljesítményt biztosít.

Akció
Akciós ár:
16.770 Ft
13.205 Ft + ÁFA